keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Via Instagram


Uusia muumeja! Kipot on fb-kirpparilta ja kannu Prismasta. Olen aina tykännyt muumimukeista ja niitä olenkin keräillyt, mutta kippoja löytyy vain muutama, joten kun fb-kirpparilta bongasin nämä mukavaan hintaan en voinut olla ostamatta näitä. Muumikannua olen taas ihaillut heti siitä lähtien, kun se tuli myyntiin, mutta ajattelin olla ostamatta sitä. Eräs viikonloppu se olikin tarjouksessa ja henkkarialejen jälkeen sille jäi sen verran vähän hintaa, että onnellisena kiikutin sen kassalle. // Pitkästä aikaa jaksoin leipoa jotain herkkua. Näin syksyn tullen omenapiirakkaa oli tottakai tehtävä ja vanilijakastikkeen kanssa se oli herkullista, nam! // Minulta löytyy kivasti kesä- ja talvikenkiä, mutta välikausikenkiä, eli tennareita löytyy tällä hetkellä tasan yhdet. Parit Olivia on syönyt ja muutamat löytyy kirpparikasasta, joten kenkäkaappi huusi uusia tennareita, tai oikeastaan se huutaa niitä edelleenkin, mutta tilanne helpottui yhdillä kengillä, kun bongasin Sokkarilta puoleen hintaan nuo nahkaiset Converset. // Ripsihuollon jälkeen ripset on vaan niin ihanat. Valitettavasti tällä kertaa ripset lähtivät todella nopeasti tippumaan, mutta onneksi perjantaina pääsee taas laitattamaan upeat räpsyt.


Flunssan aikana tuli juotua teetä monta kertaa päivässä ja löysin uuden lempparin, nimittäin Clipperin teet. // Nuttura on viime aikoina ollut yksi suosituimmista kampauksista. Niin näyttävä ja yksinkertainen tehdä! // Viime sunnuntaina lainsimme auton ja suuntasimme Vantaalle kavereiden luokse. Oli mukava päivä ja reissu, kun Olivia ja kavereiden koira tuli hyvin juttuun keskenään. // Ja lisää teetä muumimukeista... Olen lentokentältä ostanut mukinalusia ja mielestä nuo ovat niin hauskoja ja suloisia, kun kaikissa on erilaiset tekstit ja kuvat.


On niin hauska huomata kuinka paljon Olivialle on kasvanut lisää karvaa, eihän tuo neiti enää edes meinaa nähdä mitään kaiken tuon karvan alta! // Jääkahvia, nam! // Minäkin olen  langennut baby lipseihin. Vanha huulirasvani loppui eikä sitä saa ostettua Suomesta, joten oli keksittävä uusi merkki tilalle. Pakko sanoa, että hehkutuksesta huolimatta nuo ei voita saksalaista vauvanpyllyrasvaa, joka oli muuten parasta huulirasvaa ikinä ;) // Krysanteemit ovat niin nättejä ja Lidlistä tuollaisen upean kimpun saa kolmella eurolla, tykkään!


Arton kanssa shoppailemassa // Ostin niin ihanat ja suloiset Hait, kun uusille saappaille oli tarvetta. Harmi vain, että kerkesin käyttämään näitä ihanuuksia vain kaksi kertaa, kun Olivia sai tuhottua nämä. Emme voi pitää mitään kenkiä esillä, koska Olivia on mieltynyt meidän kenkiin, joten kaikki on jemmattu. Saappaat olivat vessassa, mutta ovi oli jäänyt rakoselleen ja minun ja Arton  ollessa töissä Olivia oli tottakai tuhonnut upouudet saappaat. Tuolloin myös Vessaharjan kippo löytyi sohvalta, vessaharja sängyltä ja pyykkejä ympäri asuntoa. Onneksi virheistä ollaan opittu ja Olivian tuhoamiset yksinollessa ovat nyt jääneet (koputetaan puuta) // Ja lisää  ihania kukkia eteisessä! // Töihin menossa. Ai että rakastan tuota takkia! Ja nuokin kengät ovat muuten mennyttä, onneksi oli vain kympin kengät Seppälästä..

-Ellanoora

11 kommenttia :

  1. Nyt sitten!! Tuo eka kuva missä tuo muumikannu, oon nonnistunut sen (ONNEKS!) instassa ohittamaan, mut nyt sitten täällä se pamahti mun silmiini. Mitenkäs tässä nyt sitten oot ostamatta tota kannua kun muutenkin on ihan liikaa rahanmenoja! ääää! Ja uusia muumikulhoja, mä tarvin uusia muumikulhoja!! :---D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh voi sua :D Mun tosiaankin piti olla ostamatta sitä, mutta se on niin nätti ja hintaa jäi niin vähän, niin ei sitä voinut jättää kauppaan!

      Poista
  2. Oii tuo muumimamma kannu! Itsellä on samanlainen se Seikkailu, mutten oo osannut ottaa sitä vieläkään käyttöön. Joululahja tosiaan oli, mitenkähän sen osaisi ottaa käyttöön:') Ja vitsi tuo oranssi takki äää rakkautta vain<3 Nuo viininpunaiset, nahkaiset Converset, ystäväni osti tismalleen samanlaiset ja olen kuolaillut niitä häneltäkin. Syksyn trendiväri ja vieläpä nahkaiset ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä milloin itsekään raaskin tuota ottaa käyttöön, tällä hetkellä se on koristeena. Converset oli hyvä löytö ja nimenomaan tuon värin ja materiaalin takia ihastuin niihin ;)

      Poista
  3. Nämä tällaiset postaukset on kyllä kivoja!:)
    http://emmmasofia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. mahtava huomata etten oo yksin hai-faniuiden kanssa ! parhaat kumpparit !! ♥

    http://lauriina-jnna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Oi että kadehdin tuota muumikokoelmaasi ♥ Itseltäni löytyy samanmallinen kannu seikkailukuosilla, mutta ei tuokaan yhtään hullumpi, mukava väripilkku :-) Olen asettanut säännön itselleni, etten osta yhtäkään mukia itse vaan kerään niitä pelkästään lahjana :-) tällä hetkellä kaapista löytyy 12 mukia jo :-) Erityismainintana haluan sanoa vielä, ihana tuo ''kaappikello'' seinällä, mistä tarra on hankittu? Omenapiirakka muistuttaa mun mielestä hieman ruusua :-P hauskan näköinen! Nahkasista consseista olen superkade ja kukkaset näyttävät niin hyviltä, oi että! Sainkohan nyt kaikki asiat mahtumaan kommenttiin :-D pahoittelut sekalaisesta kommentista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Susanna :) Se on todella hyvä sääntö, että pyytää muumeja vain lahjaksi. Ei mene itsellä turhaan rahaa niihin! Tykkään meidän kaappikellosta todella paljon ja tuo kiva keittiönpiristäjä on Ikeasta :)

      Poista