lauantai 13. syyskuuta 2014

Orange is the new black


Viime postauksessa mainitsin syystakista, jonka löysin kirpparilta ja tässä se ihanuus nyt sitten onkin. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Kiertelin kirpparilla eikä sieltä tuntunut löytyvän yhtikäs mitään kivaa ja hieman pettyneenä olin valmis lähtemään tyhjin käsin kotiin, mutta lähes viimeisestä pöydästä jokin oranssi iski kumminkin silmiini. Otin henkarin käsiin ja totesin tämän oranssin takin näyttävän todella hyvältä ja jännittävältä. Olin kumminkin varma, että takki on joko a) todella hintava b) väärän kokoinen tai c) se ei vain sovi minulle, mutta onneksi mikään luulo ei osunut oikeaan.

Takin hinta oli huimat yhdeksän euroa ja iloisin mielin kiikutin sen kassalle. Vain yhdeksällä eurolla sain aivan upean ja pirteän värisen syystakin, joka tuo väriä pimeneviin syysiltoihin ja hymyn huulille. Olen täysin ihastunut tuohon takkiin, eikä oranssi väri tunnu ollenkaan pahalta, vaikka ennen juuri tuo väri olisi saanut epäilyjä minussa aikaan. Olen viime päivät kulkenut lähinnä vain tuo takki päällä ja olen kyllä niin iloinen, että sen löysin. Eikä muuten haittaa vaikka nyt minulta löytyykin jo muutama ihana takki syksylle ;)

Halusin hyvin pikaisesti tulla jakamaan teille tämän takkirakkauteni, vaikka nukkumaan pitäisi olla jo kovaa vauhtia menossa eikä kuvatkaan tällä kertaa ole parhaita mahdollisia (kiitos tuntemattomasta syystä johtuva kuvien huonolaatuisuus sekä yhdeksän tunnin työpäivän jälkeen huonosti olevat hiukset), mutta nyt kun viimeinkin sain kuvat, niin pakko ne oli tulla tänne julkaisemaan ♥

Oletteko te yhtä ihastuneita tähän upeaan takkiin kuin minä?
-Ellanoora

Ps. Tänään minulla oli viimeinen työpäivä kaupan kassalla, huomenna on vapaapäivä ja maanantaina alkaakin uudet työt, jännää! Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

10 kommenttia :

  1. Eikä, ihan täydellinen syystakki! Ja höpö höpö mitenniin huonoja kuvia ja huonosti olevat hiukset?? Ihan täydellisiä kuvia, täydellinen nainen ja täydellinen takki. Väri ja malli kiehtoo omaa silmääni todella paljon ja yhdeksän euroa tuosta, ihan huikee löytö! Myös kuvauspaikka on jotenkin satumainen ja ihana! ♥ Jänskättää varmasti huomiset uudet työt ja uudet kujeet. Tsemppiä ekaan päivään!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurinosa kuvista oli aivan kauheita laadultaan ja nämä kuvat oli parhaat niin hiusten kuin laadunkin suhteen, usko huviksesi ;) Mutta kiitos kovasti <3 Halusin ottaa nämä kuvat nimenomaan jossain hieman erilaisemmassa ja syksyisessä paikassa :)

      Poista
  2. Tahdon tuon takin!! Se on täydellinen :D Keltainen takki jo löytyy mutta oranssi olisi kiva lisä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä harvinaisen ihana, mutta myös sun keltainen yksilö kuulostaa kivan pirteältä syksyyn!

      Poista
  3. Aivan ihana takki! Rakastan sitä, kun katukuvassa näkyy just tommosia räikeitä ja pirtsakoita takkeja <3 Enemmän tätä kiitos :)

    ❤: Lotta / My Happybubble

    VastaaPoista
  4. ihanan pirtee takki ♥ pitäis itekkin ostaa joku kivan värinen takki syksyksi ettei aina kulje vaan siinä perus mustassa :D ja tosi kiva myös toi sun nuttura! Ite kun yritän tehdä tollasta niin näyttää aina joltain harakanpesältä :D!

    Ps. mun blogissa starttas just kynsipaketin arvonta eli jos kiinostaa niin käy ihmeessä osallistumassa tai ees kurkkaamassa :)!
    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Tuo takki on kyllä kovassa käytössä! Ja nuttura oli aluksi vaikea tehdä, mutta nykyään se onnistuu ihan mukavasti! Pitää tulla kurkkaamaan sun blogia ;)

      Poista
  5. En ymmärrä mitä sä höpäjät, kuvat on todella onnistuneita enkä nää sun hiuksissa mitään vikaa! Pirteät takit on parhaita syksyyn ja talveen, mullakin on punanen villakangastakki, joka on saanut paljon kehuja :-) Mikä on muuten takin alkuperä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne muutamat parhaat kuvat on vaan valikoitunut niistä monista kymmenistä huonoista ;) Tuo takki on alunperin Lindexiltä ja näyttää ja tuntuu ihan uudelta. Oo punainen villakangastakki kuulostaa ihanalta!

      Poista