tiistai 2. syyskuuta 2014

Beautiful jacket



Takki Seppälä // Paita Kirppari (H&M) // Farkut Gina Tricot // Kengät Spirit Store // Laukku Kirppari // Kaulakoru Cubus

Viime postauksessa sanoin kuinka minulla on ollut pientä flunssaa jo pidemmän aikaa, mutta sen olevan jo pikku hiljaa poissa. Taisin kumminkin liian aikaisin sanoa tuon, koska pari päivää meni nukkuessa ja teetä kitatessa, kun lämpöä nousikin sen verran, että saikkua tuli. No jos sitä nyt jo olisi terve ja pääsisi taas kiinni tähän blogirytmiin!

Tykkään tämän päiväisestä asusta hurjan paljon ja oli mukavaa, kun sen sain myös ikuistettua tänne blogin puolelle. Farkut sekä balleriinat eivät ole mitenkään erikoisia, mutta tämän asun juttu onkin peplum, takki, kaulakoru sekä laukku, jotka ovat kaikki täyttä rakkautta! Peplum on väritykseltään ja kuvioinniltaan todella suloinen ja hieman lyhyemmän mallin takia sopii kivasta korkeavyötäröisten farkkujen kaveriksi. Rakkaus peplumpaitoja kohtaan ei ole edelleenkään katoamassa mihinkään, vaan edelleenkin käytän näitä innokkaana ja olen iloinen, että ainakin toistaiseksi myös kauppojen hyllyiltä näitä ihanuuksia löytyy. Näiden kuvien yksilö on ostettu kesällä muutamalla eurolla kirpparilta ja paitaan yhdistyy täydellisesti toinen muutamalla eurolla ostettu kesän löytö. Tuo koru muuten painaa ihan mukavasti ja siksi onkin vähän harvemmin käytössä, mutta aina välillä on ihana laittaa tuo näyttävä koru kaulaan ja tähän asuun, erityisesti paitaan ja takkiin, se sopii todella kivasti.

Valkoinen takki on aivan uusi alelöytö Seppälästä. Olimme Arton kanssa pari viikkoa sitten kiertelemässä Karismassa ja Seppälässä huomasin ale -tuotteiden olevan osta 2 maksa 1. Ensimmäisenä bongasin tämän aivan uskomattoman kauniin takin, mutta 40 euron hinta hirvitti ja melkein tuo kaunokainen meinasi jäädäkin henkariin roikkumaan, varsinkin, kun mitään toista mieleistä alennuksessa olevaa tuotetta ei tuntunut löytyvän. Katsoin alennukset moneen kertaan läpi ja meinasin suunnata joko kaupan ovista ulos ilman takkia tai sitten pelkän takin kanssa kassalle, mutta onneksi bongasin myös alennuksessa olevat kengät ja laukut. Niitä hetken tutkittuani löysin todella kauniit beiget balleriinat omassa koossani ja kiikutin onnellisena takin ja kengät kassalle, jossa sanottiin, että takki olikin vain 35 euroa. Hymyssä suin maksoin tuon summan kengistä ja takista.
Olen kovasti tykästynyt pidemmän mallisiin kevät- ja syystakkeihin ja tämä valkoinen kuvioitu takki on aivan unelma. Hirveän viileillä ilmoilla se ei enää mene, mutta näille keleille juuri täydellinen. Onneksi raahasin takin kassalle saakka, sillä olen täysin rakastunut tuohon ja saanut siitä monet kehut.

Mitä te pidätte tästä asusta, onko yhtä paljon teidän mieleen kuin minun? 
-Ellanoora

5 kommenttia :

  1. äää'ääää!!! Miten ihana takki!! :) Ja asu kokonaisuudessaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna :) Onneksi tosiaankin takki lähti matkaan, muuten olisi kaduttanut!

      Poista
  2. Todella kauniita kuvia jälleen :)

    VastaaPoista
  3. tosi upee takki! ja muutenkin aivan ihana asu ♥ sulla on kyllä mahtava tyylitaju :)!

    VastaaPoista