tiistai 8. heinäkuuta 2014

Hellepäivän asu


Toppi Kirppari (H&M) // Hame Vero Moda // Kengät DinSko // Laukku Seppälä

Huh hellettä, mutta ei saa valittaa, kun näitä kelejä onkin odoteltu pienen ikuisuuden verran! Tänään olisi ollut aivan mahtava sää rannalle, mutta valitettavasti joudun pysymään auringonpaisteesta poissa, kun viime kesinä perinteeksi muodostunut aurinkoihottuma meinaa tehdä paluutaan. No mutta onneksi tuo lämmöstä nauttiminen riittää ihan hyvin, vaikka olisi se kiva saada näihin valkoisiin jalkoihin hieman väritystä. 

Tämän päivän asu oli kuuman sään takia todella simppeli, mutta pääsi tänne blogiin lähinnä sen takia, että sain Arton kameran taakse kuvaamaan tätä sekä jopa pieneksi hetkeksi hänet kameran eteen kuvattavaksi. Mekkoja ja maksihameita olen käyttänyt viime aikoina paljon, joten tänään halusin päälle ehdottomasti joko shortsit tai hameen ja hyvinkin nopeasti tavallinen musta rento hame päätyi päälle. Jotain raikasta se tarvitsi seurakseen, joten josksu kirpparilta ostetttu värikäs toppi pääsi hameen kanssa yhteen. Tykkään kovasti tuosta topista juurikin sen kivan kesäisen värityksen takia, mutta myös syvään uurrettu selkämys on suuresti mieleeni. Kuuman ilman takia hiukset oli laitettava ponnarille ja tavallisen ponnarin sijaan suloinen rusettiponnari päätyi hiuksien koristeeksi. Muutamia hiuskoristeita minulla on, mutta tuon ponnarin myötä (oli erään kuuman päivän pakko-ostos) tahtoisn kovasti ponnarin suuremmalla rusetilla, se olisi niin söpö! Jos ei kaupasta löydy, niin täytyy itse väkertää sellainen..

Mitä ajatuksia asusta? Mukavia hellepäiviä jokaiselle!
-Ellanoora 

5 kommenttia :

  1. Äää aivan upeita kuvia ja oot niin kaunis!:)

    VastaaPoista
  2. Ihana asu! :) Olis itekin kiva päästä pukemaan kaikkia kesäasuja nyt kun on ilmoja mutta toistaiseksi kaikki päivät menee aamusta iltaan töissä...Ja kun pääsee kotiin on jo myöhä eikä tee mieli kun kaatua omaan sänkyyn:D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mulla on paluu töihin viikon kuluttua, jolloin mun päivät alkaa kulkemaan samalla tavalla. Mutta toivottavasti säkin saat vielä nauttia näistä keleistä!

      Poista
  3. Nätti asu :) Hame on tosi kivan mallinen ja kukkatoppi tosi söpö ja kesäinen.


    http://jennidiamante.blogspot.fi/

    VastaaPoista