torstai 27. maaliskuuta 2014

Poninhäntäletti


Takki H&M / Farkut Gina Tricot / T-paita H&M / Kengät FB-kirppit (?)

Ulkona on ollut aivan uskomattoman ihania ilmoja parina viimeisimpänä päivänä ja heti verhot avattuani olen kulkenut loppupäivän hymy korvissa. Enää ei tee mieli (okei no kyllä siltikin vähäsen) jäädä sänkyyn nukkumaan, kun jo heti aamusta on todella valoisaa ja ulos astuessa voi tosissaan tuntea kevään. Aurinkoiset ilmat antavat ainakin minulle todella paljon jaksamista. Toivon kovasti, että talvitakkeja ei enää tarvitse kaivaa esille, vaan nyt voisi lopullisesti siirtyä kevättakkeihin ja muutenkin keväisempiin asukokonaisuuksiin.

Eilen olin Tarun kanssa kiertelemässä kauppoja, kun metsästin Artolle synttärilahjaa, nimittäin herra täyttää maanantaina hurjat 21 vuotta. Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä ensin ulos syömään ja sen jälkeen kaveriporukalla juhlistamaan Arton synttäreitä. Eilen kumminkin oli upea kevätsää ja päälläni oli lempparein kevättakkini. Muuten tällä ostosreissulla asu olikin todella tavallinen, nimittäin valkoinen t-paita yhdistettynä mustiin korkavyötäröisiinfarkkuihin sekä pientä lisämaustetta toi upea piikkikaulakoru, joka ei valitettavasti nyt näissä kuvissa juurikaan näy.

Olen todella tykästynyt tuollaiseen kampaukseen, jossa yhdistyy korkea ponnari sekä siihen tehty letti. Tämä kampaus on nykyään luottokampaukseni, koska se on todella helppo tehdä, mutta on kumminkin näyttävämpi kuin tavallinen poninhäntä. Ennen nuttura oli luottokampaus, mutta sen loihtiminen päähän ei ihan aina onnistu mutkattomasti, kun tässä kampauksessa ei juuri mikään voi mennä pilalle.

Onko ajatuksia asusta? Tai kampauksesta? Kertokaa toki minulle, että mikä on sinun luottokampaus, joka on helppo tehdä! Olisi kiva saada uusia ideoita :)
-Ellanoora

12 kommenttia :

  1. Rakastan tuota sinun takkiasi! Upeita kuvia, oletpas niin kauniina taas:) Kampauskin on niin nätti, tyttömäinen ja söpö:3 Sää tosiaan vaikuttaa todella paljon mielialaan, ihanaa kun on saatu nauttia aurinkoisista ja keväisistä säistä paljon. Mun luottokampaus on iso, muhkea nuttura<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ Odotan niin paljon sitä, että auringon lisäksi puut alkavat vihertämään! Nuttura on tosiaankin toinen luottokampaukseni, tykkään!

      Poista
  2. Ihana tuo takki:) mulla ei oikeen oo mitään luottokampausta koska en osaa mitään tehdä:D olis hirmu kiva osata letitellä tukka kaikille erilaisille kampauksille! ihana blogi sulla, jäin lukijaksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itsekin olen todella huono laittamaan hiuksia.. Olisi tosiaankin ihanaa, jos osaisi tehdä erilaisia kampauksia, mutta varmaan tässäkin asiassa harjoitus tekisi mestarin.

      Poista
  3. Tuo letti on kyllä kiva! Tosin, itse osaan hädintuskin letittää :D mun luottokampaus on ihan tylsästi suoristettu tukka:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin turvaudun suoriin hiuksiin turhan usein, kun ei jaksa tehdä mitään :D

      Poista
  4. Voi ihana kevät! <3 tuntuu että elää ihan eri tavalla kun on aurinkoa ja lämpöä.

    VastaaPoista
  5. Tosi hieno kampaus, sopii sun pitkään tukkaan mainiosti! <3 Mä oon itse niin huono laittaan hiuksia, että luottokampaus on löysät kiharat, toimii aina! :D ja toistan varmaan jo itseäni kun oon aikasemmin sulle jo kommentoinut, että toi takki on vaan niin upee! Ihanaa perjantaita sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Ite en ees osaa kiharoita tehdä kovinkaan hyvin :D Mutta kiharat on kyllä niin kauniita.. Mukavaa perjantaita myös sulle!

      Poista
  6. oi ihana letti ja muutenkin tosi kivat vaatteet :-)

    VastaaPoista