lauantai 2. marraskuuta 2013

Little black dress

Lähden aivan pian juhlimaan työpaikan pikkujouluja, mutta halusin tulla esittelemään teille pikaisesti mekon, jota metsästin monta tuntia näitä pippaloita varten. Totesin ettei vaatekaappini sisällä sellaista mekkoa, joka olisi kiva pikkujouluihin, joten eilen suuntasin kaupungille etsimään sopivaa mekkoa, joka osoittautuikin melko vaikeaksi tehtäväksi. Lopulta H&M:ltä mukaani lähti tämä todella kaunis musta mekko, jossa on ihania pitsisiä yksityiskohtia. Se istuu nätisti päälle ja tykkään hirmuisesti pitsisestä selästä sekä 3/4 hihoista. Koko asusta tuli täysin musta, mikä ei ole ollenkaan tyyliäni, mutta silti tykkään tästä kokonaisuudesta.


 Mekki H&M / Kengät Dinsko / Laukku Kirppari

Koska olen niin huono sekä laiska hiusten suhteen, niin annan niiden vain olla tavallisesti, vaikka aluksi mietin muitakin vaihtoehtoja. Korujakaan en laittanut korvisten sekä tavallisen sormukseni lisäksi, koska mielestäni mekko on jo yksinään sen verran näyttävä, että koruja ei mielestäni nyt tarvittu.

Värjäsin muuten eilen myös hiukseni pitkästä aikaa. Juurikasvu peittyi ja väristä tuli taas kirkkaampi, eli värjäys onnistui hyvin. Ero ei ole mikään suuri, mutta kyllä muutamat huomasivat eron edellisissä ja nykyisissä hiuksissa. Jossain vaiheessa tekisi mieli tehdä joku suurempi muutos hiuksilleni, mutta ainakin toistaiseksi aion pysyä tässä blondissa tyylissäni. 

Mitä te pidätte mekosta? Tai koko asusta? 
Hauskaa lauantai-iltaa myös teille! :)
-Ellanoora


19 kommenttia :

  1. Ihana mekko! :) Sulla on kiva blogi! Tykkään tosi paljon sun bannerista!

    http://seonminunelamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. On kyl upee mekko, sopii just hyvin pikkujouluihin! :)
    Meilläkin olisi ollut tänään työpaikan pikkujoulut, mutta harmi kyllä en päässyt lähtemään niihin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Harmi juttu, mutta onneksi pikkujouluja on joka vuosi!

      Poista
  3. Tosi nätti mekko! :) Tykkään tosi paljon tästä sun asusta, helma ja pitsi on tosi tyttömäisiä, mut sit kuitenki on myös sopivasti rock :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana mekko :o kelpais kyllä itellekkin :)

    VastaaPoista
  5. Hieno banneri ja sun hiukset on upeet ♥

    VastaaPoista
  6. kaunis mekko, millasia rintaliivejä yleensä käytät tollasen kanssa ettei näy läpi tai että on käytännöllinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuon mekon kanssa käytin sellaisia silikonisia "läppiä", jotka on hyvä valinta tuollaisten mekkojen kanssa ettei rintsikat näy mistään rumasti. Mekko oli myös todella hyvin istuva, niin ei tarvinnut pelätä, että mitään vilkkuu :)

      Poista
  7. ihana mekko ja ihana asu! <3 hurjan suloinen blogi :)

    VastaaPoista
  8. Se on kyllä uskomattoman ihana kiitos :) H&M:stä varmasti löytyy vielä!

    VastaaPoista