maanantai 4. marraskuuta 2013

Christmas is coming

Nyt on minunkin osalta syyslomat lomailtu ja pakko sanoa, että oli todella mukava ja rentouttava loma! Harvemmin sitä enää saan nauttia monien päivien vapaapäivistä putkeen. Eilen illalla sitten tarkistin työssäoppimispaikkani työvuorolistaani ja totesin, että tälle päivälle ja huomiselle ei oltu merkattu mitään, joten laitoin ohjaajalleni viestiä, että mitäs olisi luvassa. En saanut vastausta, joten laitoin aamuksi seitsemältä herätyksen, joka muuten tuntui ylitsepääsemättömän vaikealta (onko muuten kenellekään kokemusta herätysvaloista? Sellainen houkuttaisi..) Kävin suihkussa, meikkasin ja laitoin ohjaajalle uuden viestin, että olisin valmis lähtemään töihin vaikka heti ja odottelu väsytti kovasti. Puoli 10 aikaan tuli soitto, että hän ei itse ole maisemissa vaan työmatkalla, joten voisin toiselle työntekijälle etsiä, suunnitella ja valmistaa muutamia erilaisia joulukortteja johonkin kerhoon. Eli töitä kotoa käsin, kyllä kelpaa! Tänään siis olen ollut kotona reinnoissa vaatteissa ja näperellyt muutaman joulukortin. Huomenna homma jatkuu näitä kortteja parantelemalla sekä uusia tekemällä:)

Käväisin myös pikaisesti kaupassa ja ajattelin, että ostaisin tarvikkeet joulutorttuihin, mutta kotimatkalla tajusin unohtaneeni juurikin ne.. Jo monta päivää on ihan hirvästi tehnyt mieli joulutorttuja ja ärsytys oli suuri, kun puolessa välissä matkaa tajusin niiden unohtumisen. Tekisi myös todella kovasti mieli ostaa Fazerin piparisuklaata, joka on yksi lempparisuklaistani, mutta Arto ilmoitti aikaisemmin ettei suostu syömään joulusuklaita ennen halloweeniä. No nyt on halloweenit juhlittu, joten voin alkaa ostamaan kotiin kaikkia ihania joulusuklaita ;) Kohta saa myös ripustaa ihania jouluvaloja, en malta odottaa! Joulun osotus on parasta... Ahh!


Vähän on nyt sekalaista kuvien osalta, mutta sain Arton pitkästä aikaa kameran toisellekin puolella kanssani, mutta eihän näistä kuvista mitään meinannut tulla. Kaikki tyyliä tuo tai sitä, että Arto yrittää tunkea kieltä nenääni, joten tämä hyvä.

Nyt herkuttelemaan iltapalalle, joten kivaa maanantai-iltaa myös sinne :)
-Ellanoora

Ps. Mietin tässä, että miltä kuulostaisi joulukalenteri tänne blogiin joulukuun ajaksi? Olen blogeissa törmännyt niihin ja mietin, että sellaisen toteuttaminen voisi olla hauskaa, jos vain saisin ja keksisin ideoita luukkuihin!

16 kommenttia :

  1. Joulu, joulu, joulu! En malta odottaa :)
    - annisblog.net

    VastaaPoista
  2. Joulukalenteri kuulostaa tosi kivalta ja muakin houkuttais tehdä sellanen, jos siitä vaan tulis jotain :D Musta tuntuu jotenkin etten kykenis tekemään sitä jokaiselle päivälle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite mietin ihan samaa, sellainen houkuttaisi, mutta en ole varma pystyisinkö joka päivä tekemään postausta.. Pitää miettiä miten sen toteuttaisi!

      Poista
  3. Haluan itsekkin alkaa niin kovasti kaikkea askartelua tekee että se olis niin kiva! Itse aion pitää omassa blogissa sellaisen kerran viikossa-joulupostaus tyylisen jutun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä vaan askartelemaan ;) Ja hei, tuo kerran viikossa kuulostaa hyvältä!

      Poista
  4. Täällä odotellaan älyttömän paljon jo joulua:3 Ja joulukalenteri kuulostaa todella hyvälle idealle, itse en siiihen kyllä kykenisi tämän hetken kiireiltäni. Tuntuu että on kiire, vaikkei sitä kovin olekaan...:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulun odotus on parasta :) Mullakin aina välillä tuntuu siltä, että olisi hirveä kiire, mutta todellisuus onkin kumminkin toinen.

      Poista
  5. millo alotit bloggaamisen?? :D

    VastaaPoista
  6. kivoja kuvia ja tosi ihania noi joulukortit ! :)

    VastaaPoista
  7. Tosi hienoja joulukortteja !!! Ooot taitava ! Hauska muutes toi sun ja Arton kuva :)

    VastaaPoista
  8. Kaunis blogi! :3

    http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. mä ainakin oon tykänny herätysvalosta!! must on ihana herätä pimeinä aamuina valoisaan huoneeseen, ku ei se valo pamahda hetkessä päälle vaan kirkastuu pikkuhiljaa niin ettei sitä edes huomaa!! suosittelen :) ja pidän sitä lamppua oikeestaan koko ajan päällä muutenkin, se leikkii mun huoneessa talviaurinkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos tästä paljon! Pitää harkita tosissaan :)

      Poista
  10. Ihana koru sulla tuossa toisessa kuvassa<3

    VastaaPoista