sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Millainen on syksyn lemppariasu?

Hei vaan kaikille viikon tauon jälkeen! Leiriviikko meni lasten kanssa todella kivasti ja mukavaa oli, vaikka vauhtia ja vaarallisia tilanteita löytyi varsinkin toisella leirillä enemmän mitä toivoi. Nyt saankin sitten nauttia syyslomasta kokonaisen viikon verran ilman töitä, melua ja kiirettä. Edes ''oikeita töitä'' tällä viikolla ei ole, joten saan keskittyä vain ja ainoastaan rentoutumiseen. Torstaina on muuten suuntana Ikea!

Kun kyselin kuvapostaukseen toiveita, niin yksi ehdotus oli syksyn lemppariasu. Päätin tehdä aiheesta ihan kokonaan oman postauksen, koska tänään asu lähenteli paljolti sitä, mitä itse miellän syksyn lemppariasuksi.


Housut H&M / Toppi Kirppari (Gina) / Neule Kippari (H&M) / Takki Seppälä / Laukku Seppälä / Kengät Dinsko

Hauskan väriset housut, muhkea huivi, rento yläosa, näyttävät kengät ja ihana takki on sitä, mitä toivon syksyiseltä asulta. Sen pitää olla mukava ja lämmin, mutta kuitenkin näyttävä. Tahdon myös, että siinä on erilaisia syksyn kirkkaita sekä tummia värejä sekotettuna keskenään ja tämän päiväinen asu oli juurikin kaikkea mitä edellä mainitsin! Mitä te miellätte syksyiseen lemppariasuun? Kesällä käytin paljon mekkoja ja hameita, mutta nyt ne ovat taas saaneet jäädä vaatekaapin perälle. Toivon kumminkin, että tänä syksynä ja talvena oppisin myös mekkoja ja hameita käyttämään enemmän.

Mitäs te tykkäätte tästä asusta? Tässä asussa on kaksi asiaa, jotka eivät ole kerenneet vielä aikaisemmin tänne blogin puolelle, jotka siis ovat tuo toppi sekä uusi takki. Rakastuin tuon topin selkäosaan! Sen selkämys on todella syvä ja juuri siksi pidän siitä kovasti. Myös topin kivan raikas kuviointi on hauska!
Takki taas on parin viikon takainen ostos Seppälästä. Kävin kiertelemässä yksin keskustassa Artoa odotellessa ja Seppälässä törmäsin tuohon takkiin, joka oli -40 prosenttia alennuksessa. Kokeilin sitä ihan vain huvin vuoksi enkä oikein osannut sanoa tykkäänkö siitä todella kovasti vai onko se ollenkaan tyyliäni. Itselle tuli välittömästi mieleen tuosta ratsastustakki ja olen edelleenkin samoilla linjoilla sen suhteen. Se istui hienosti päälle, oli edullinen, erilainen ja kivan näköinen, mutta jokin ei vain saanut minua viemään sitä kassalle saakka, vaikka peilailinkin sitä lähemmäs 10 minuuttia. Jatkoin matkaani, mutta takki kummitteli koko ajan mielessäni. Kävin kirpparilla ja päätin, että jos toisessa Seppälässä on samainen tarjous ja siellä on omaa kokoani, niin otan sen ja siellähän oli yksi S-koko jäljellä! Takille jäi hintaa vain 30 euroa. Nyt olen käyttänyt tuota takkia paljon, koska olen tykästynyt siihen niin kovasti sekä se on näille ilmoille juuri sopiva. Enää nahkatakilla ei pärjää ja talvitakki on liian lämmin, mutta tuo on juuri sopiva :) Onko ratsastustakki hieno vai hirveä?
-Ellanoora

Ps. Ompas muuten ihanaa istua työpöydän ääressä koneella! Tänään meidän asunto on yhä lähempänä valmista kotia, kun saimme työpöydän sekä olkkarin ja keittiön kattovalot. Enää puuttuu olkkarin verhot sekä työtuoli kaiken kivan pikkukrääsän lisäksi. En malta odottaa Ikean reissua, saa nähdä mitä kaikkea sieltä tarttuu mukaan :) 

10 kommenttia :

  1. ihana asu, värit sopii hyvin toisiinsa ja on tosi syksynen!

    VastaaPoista
  2. Vau ihanainen nainen kuvissa! Mun mielestä todella hyvä syksymäinen asu. Ei ole sitä tummaa ja synkkää mitä yleensä syksyllä. Siis suurin osahan tuossa on, mutta todella ihanan piristyksen ja väripilkun tuo asuusi tuo ihana kuvioitu värikäs toppi! Selkäosa aivan huippu ihana, kelpaisi mullekin tuommoinen. Tuo takki ja kengät sopivat tyyliltään jotenkin todella hyvin yhteen, takki on todella upea.

    Huomenna on maanantai, siispä hauskaa viikonalkua sulle!:)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva takki! Vähän joo ratsastustakkimainen, mut mitä väliä :D Mistä tuo kaulaliina on? Oon koittanut ettiä ton tyylistä jo pitkään.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oho, se unohtui merkata, mutta se on Cubuksesta!

      Poista
  4. mä tykkään tosta takista, voisin itekki käyttää sitä vaikka ei oliskaan ihan omaa tyyliä, sen verran kiva :) ja noi housut on ihanan väriset, just tollassia oon kaivannu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ois mullekaa aikasemmin tullu mielee tykästyä tollaseen takkiin kunnes näin tuon! Ja nuo housut on kyllä ihan lempparit :) Monta kertaa olen kehuskellut niitä täällä blogin puolella!

      Poista
  5. Kiva blogi ja ihana toi asu, tykkään erityisesti tosta neuleesta ja housuista :) Liityin lukijaks :)

    VastaaPoista